H-2481 Velence Panoráma út 36. | Telefon:+36 30 6009177 | E-mail cím: tjmarianna@gmail.com szentbenedictus.borrend@gmail.com

Hírek-Események

 • WEB WINE WRITING 2022 boríró verseny

  WEB WINE WRITING 2022 boríró verseny

  . . . Az egyik kategóriában Silye Sándor barátunk a döntőbe került. Már nyert, hiszen a szakma elismerése ez. De! Szeretne valóban nyerni. Ezt szavazás dönti el. Kérem, tegyétek meg, hogy az alábbi linket megnyitva olvassátok el az írását, és ha arra érdemesnek találjátok, tiszteljétek meg a voksotokkal. Az írások alatt kicsit lejjebb találjátok meg a három nevet, és […]Tovább olvasom »
 • 29. Szent Orbán-napi ünnep

  29. Szent Orbán-napi ünnep

  Bor, dal, étel, ital és ünnep Kápolnásnyéken Rendhagyó helyszínen rendezte meg történelme 29. Szent Orbán-napi ünnepét a Szent Benedictus Borlovagrend. Most nem Velencén volt a nap délelőttje, hanem Kápolnásnyéken, a Vörösmarty Emlékháznál, a Liszt Művészház nagytermében. Az igényesen kialakított szép környezetben a helyi borlovagok és vendégeik megnézték a nagy gonddal kialakított Vörösmarty Emlékházat, benne a […]Tovább olvasom »
 • Gizella napi borünnep Vonyarcvashegyen

  Gizella napi borünnep Vonyarcvashegyen

  A Balatoni Borrégió Gizella Királyné Női Borrend 2022. május 6.-ra, jeles ünnepre invitálta a borrendeket. A helyszín a vonyarcvashegyi Zenit hotel volt. A szakmai előadások a földszinti teremben, a borrendi avatás a gyönyörű teraszon, az ebéd és az azt követő baráti borozás a Festetics pincében voltak. A megnyitó és a védnöki köszöntők után a  MATE […]Tovább olvasom »