H-2481 Velence Panoráma út 36. | Telefon:+36 30 6009177 | E-mail cím: tjmarianna@gmail.com szentbenedictus.borrend@gmail.com

Hírek-Események

 • Az Alföld és borai csodáinak nyomában.

  Az Alföld és borai csodáinak nyomában.

  A Velencei-tavi Szent Benedictus Borlovagrend szakmai tevékenysége keretében április 26-27-én szakmai kiránduláson vett részt a Duna borrégióban, a Hajós–Bajai borvidéken és a Kunsági borvidéken. Miután három helyszínen összeszedték a résztvevőket, Velencéről elstartolt a társulat. Előbb Kalocsán álltunk meg, és megbámultuk a teret, ahol az Érsekség Palotájának a múzeumát, a Főszékesegyházat, továbbá a helyi büszkeséget, a Paprika múzeumot látogattuk meg.  Élmény és tanulságos volt látni az […]Tovább olvasom »
 • Arany és ezüsteső a Velence-tavi hegyközségben – 2024

  Arany és ezüsteső a Velence-tavi hegyközségben – 2024

  A Velence-tavi Hegyközség szokásos évi borversenyét Pázmándon rendezték meg. A bírák 17 termelő 92 termékét kóstolhatták meg, és dönthettek a nagy arany, az arany az ezüst és a bronzérmek sorsáról. A versenyre 54 fehér, 11 rozé, 27 vörös bort neveztek. A végeredményt tekintve kiváló mérleget mutattak a Hegyközség borászai, mert 3 nagy arany, 30 arany, 42 […]Tovább olvasom »
 • Fejér Vármegye Bora — Borverseny 2024.

  Fejér Vármegye Bora — Borverseny 2024.

  Szeretettel várjuk Fejér vármegye borászainak, bortermelőinek nevezését a Noé-hegyi Szent István Borlovagrend (Székesfehérvár), és a Velencei-tavi Szent Benedictus Borlovagrend által rendezendő Borversenyre. A Borverseny időpontja: 2024. május 10. péntek Helyszín: Kápolnásnyék, Gárdonyi utca 13. Főtámogató: Fejér Vármegyei Közgyűlés Díjátadó: Orbán napi hegyünnep 2024. június 1. 16:00, Velence, Szent Orbán térTovább olvasom »

Archívum